Κόκκινο κραγιόν

Κόκκινο κραγιόν

Πολλές οι αποχρώσεις του κόκκινου, πολλές οι εταιρίες και οι υφές , Αλλά ποια πραγματικά ταιριάζουν στον δικό μας τόνο;

Κόκκινο φλογερό: Το κόκκινο της φωτιάς, της φλόγας ή του πάθους όπως λένε, είναι το καθαρό κόκκινο το φωτεινό και το οποίο ταιριάζει σε ανοιχτές επιδερμίδες, σε ξανθούς τόνους μαλλιών ή ακόμα και σε χάλκινους. Τονίζει πάρα πολύ τα γαλάζια μάτια και τα πράσινα. Καλό θα είναι ν αποφεύγεται από πολύ σκούρες επιδερμίδες που μπορεί να το κάνουν να δείχνει ότι «φωσφορίζει».

Κόκκινο μπορντώ: To Μπορντό είναι ένα σκούρο κοκκινο/καφέ χρώμα. Μοιάζει αρκετά με το Μαρόν αλλά είναι πιο κοντά στο ματζέντα, έχει δηλαδή περισσότερο μπλε και λιγότερο κίτρινο. Η μόδα το θέλει εδώ και 4 χρόνοα σε όλα τα χείλη, αλλά η σωστή κίνηση είναι να μπεί σε σταρένιες και μελαχρινές επιδερμίδες. Σε ένα λευκό δέρμα, θα το κάνει να δείξει θαμπό και «άρρωστο». Ιδανικό για μάτια με καφέ και χρυσές/ μελί αποχρώσεις.

Κόκκινο Βουργουνδίας : Έχοντας πάρει τα όνομά του απ το γνωστό Γαλλικό κρασί Burgundy, καταλαβαίνουμε πως το χρώμα αυτό είναι αρκετά σκούρο και πολύ κοντά στο μώβ της μελιτζάνας. Χρώμα που επίσης ακολουθεί τη μόδα σε όλα, αλλα κύριος κάτοχος του θα έπρεπε να είναι οι επιδερμίδες με ψυχρούς τόνους, καθόλου ζεστές δερματικές αποχρώσεις κ φυσικά σκούρα δέρματα. Τα γαλάζια μάτια τα αποθεώνει! Τα πράσινα κ τα καστανά, τα επισκιάζει αρκετα.

Κόκκινο κοραλλί: Το αμέσως πιο μπερδεμένο χρώμα μετά το «σάπιο μήλο!» Πολλοί νομίζουν ότι είναι κοντινή απόχρωση του σομμόν, ενώ στην ουσία είναι ενα έντονο κόκκινο που πορτοκαλίζει. Ξεκάθαρα το ιδανικό χρώμα της πιο ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας με κατάξανθα μαλλιά και πολύ αγαπημένο χρώμα για τα πράσινα σας μάτια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *