Τι πρέπει να περιέχει ένα νυφικό πακέτο

Τι πρέπει να περιέχει ένα νυφικό πακέτο

Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει κι ήρθε η ώρα να κλείσετε την αισθητικό και Make up Artist της επιλογής σας.
Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να διαλέξετε πακέτο υπηρεσιών και δεν είστε ενημερωμένες για το τί μπορείτε να επιλέξετε; Γι αυτό είμαι εγώ εδώ!
Αρχικά η Make up Artist του γάμου σας, ιδανικά, θα είναι κι αισθητικός, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να φροντίσει το δέρμα σας εξ ολοκλήρου κι όχι μόνο την ημέρα του γάμου. Με την αισθητικό σας θα πρέπει συνεργαστείτε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ’ όσο φαντάζεστε.

Αν θέλετε να λάμπετε την ημέρα του γάμου σας, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ζητήσετε από την αισθητικό σας να εξετάσει το δέρμα σας και να σας προτείνει μια κρεμικη σειρά αποκλειστικά για εσάς. Φυσικά δε χρειάζεται να σας ζητήσει να παραμείνετε πιστή στη χρήση των προϊόντων, αυτό εννοείται!
Πέραν των δοκιμαστικών που έχετε συμφωνήσει, το πακέτο σας καλό θα είναι να σας καλύπτει και στον καθαρισμό και την θεραπεία –αν χρειαστεί- του προσώπου σας.
Ακόμα, η ημέρα της φωτογράφισης ή αλλιώς next day photo shoot χρειάζεται να είναι στο πακέτο σας για να γνωρίζετε εξ αρχής ότι η αισθητικός σας, θα είναι διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει και μετά τον γάμο σας.

Σημαντικό κομμάτι του προσώπου είναι τα φρύδια, άρα ο σωστός σχηματισμός και το καθάρισμά τους θα πρέπει να γίνει από την επαγγελματία της καρδιάς σας!

Καθώς η μόδα προχωρά, καμία νύφη δεν μένει χωρίς να τονίσει το βλέμμα της αρκετά κι αυτό το κάνει ένα σετ ημιμόνιμων βλεφαρίδων που δίνουν εκπληκτικό αποτέλεσμα και στο φωτογραφικό υλικό.

Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα για να βγει ένα αποτέλεσμα αψεγάδιαστο.

Ένα σωστό λοιπόν πακέτο γάμου θα ήταν: Δοκιμαστικά, νυφικό μακιγιάζ, καθαρισμούς προσώπου, σχηματισμός φρυδιών, τοποθέτηση ημιμόνιμων βλεφαρίδων, αποτρίχωση σημείων και next day photo shoot.

Συγγενικά μακιγιάζ που ίσως προκύπτουν, καλό θα είναι ν’ αναφέρονται για να μπορεί η Make up Artist σας να κανονίσει το χρονικό περιθώριο.

Μ ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ κι ενα υπέροχο νυφικό, τίποτα δε θα χαλάσει την ημέρα του γάμου σας! Η ώρα η καλή!

Maria Markogiannaki 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *